Gazpacho classic
Rețetă pentru

Gazpacho classic

O rețetă de supă rece pentru vară!
  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fără lactoză
Pentru 4 persoane
cca/ 30 min.

Ingrediente

  • 5 felii Ciabatta
  • 2 buc. ardei
  • 1 kg roșii
  • 2 căței de usturoi
  • 1 buc. castravete Fabio
  • 1 lingură Adio Sare! - Legume din Gradina
  • 6 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri oțet
  • 1 linguriță zahăr
  • un praf de sare fin Ayurverdic
  • vdc. Piper negru macinat

Preparare

  1. Înmuiați în puțină apă Ciabatta după ce l-ați tăiat în cubulețe mici. Curățați usturoiul.
  1. Spălați ardei, îndepărtați semințele, tăiați în cubulețe. (1/4 din ardeiul tăiat pune deoparte pentru decor) Se spală roșiile și castravetele, se taie în cuburi mai mari.
  1. Legumele tăiate, usturoiul și ciabatta se pun în recipientul blenderului și se mixeaza foarte bine ingredientele. Potrivim de sare, piper, oțet, 3 linguri de ulei de măsline și condimente, mai mixăm odată.
  1. Împărțim în bolurile de supă, ornăm cu ardeiul tocat fin și cîteva picături de ulei de măsline.

Produse recomandate:

29,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

33,64 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare