Rețetă pentru
Paste cu legume și salată
PASTE TO-GO CU MULTE LEGUME ȘI SALATĂ
Ingrediente
- 500 g Penne
- 1 broccoli
- 2 buc. ceapă verde
- 2 buc. morcovi
- salată radicchio sau varză roșie
- 4 linguri de stafide
- 4 linguri de fulgi de migdale
- 2 lingurițe de Adio sare! – picant
- 6 linguri de piure de migdale
- 1 praf de Ghimbir măcinat
- 2 buc. lime – zeama
- 6 linguri oțet balsamic alb
- 6 linguri de ulei de măsline
- 4 linguri de sos de soia
- 2 linguri de zahăr din flori de cocos
Preparare
- Fierbeți pastele în apă sărată al dente. Spălați broccoli, tăiați în buchețele mici (florățele) și fierbeți 3 – 4 minute în apă sărată. Tăiați ceapa verde în bucăți. Se curata morcovii si se taie rondele. Tăiați varza roșie sau radicchio în bucăți mici. Puneți migdalele într-o tigaie acoperită fără grăsimi. Tăiați mărunt salată radicchio sau varză roșie. Prăjiți într-o tigaie fără grăsime sau ulei fulgii de migdale.
- Pentru dressing adăguați și amestecați bine toate ingredientele într-un bol.