Paste cu legume și salată
Rețetă pentru

Paste cu legume și salată

PASTE TO-GO CU MULTE LEGUME ȘI SALATĂ
  • Vegetarian
Pentru 4 persoane
cca. 40 min.

Ingrediente

  • 500 g Penne
  • 1 broccoli
  • 2 buc. ceapă verde
  • 2 buc. morcovi
  • salată radicchio sau varză roșie
  • 4 linguri de stafide
  • 4 linguri de fulgi de migdale
  • 2 lingurițe de Adio sare! – picant
  • 6 linguri de piure de migdale
  • 1 praf de Ghimbir măcinat
  • 2 buc. lime – zeama
  • 6 linguri oțet balsamic alb
  • 6 linguri de ulei de măsline
  • 4 linguri de sos de soia
  • 2 linguri de zahăr din flori de cocos

Preparare

  1. Fierbeți pastele în apă sărată al dente. Spălați broccoli, tăiați în buchețele mici (florățele) și fierbeți 3 – 4 minute în apă sărată. Tăiați ceapa verde în bucăți. Se curata morcovii si se taie rondele. Tăiați varza roșie sau radicchio în bucăți mici. Puneți migdalele într-o tigaie acoperită fără grăsimi. Tăiați mărunt salată radicchio sau varză roșie. Prăjiți într-o tigaie fără grăsime sau ulei fulgii de migdale.
  1. Pentru dressing adăguați și amestecați bine toate ingredientele într-un bol.

Produse recomandate:

Ghimbir macinat

9,50 Lei

incl. 5% TVA, plus livrare

incl. 5% TVA, plus livrare