Supă cremă de dovleac Hokkaido
Rețetă pentru

Supă cremă de dovleac Hokkaido

O supă delicioasă pe placul tuturor!
  • Vegetarian
  • Fără gluten
Pentru 4 persoane
cca.40 min.

Ingrediente

Preparare

  1. Se spală dovleacul, nu se curăță de coajă, se taie în două. Se elimină semințele și se taie mărunt. De asemenea, se spală morcovii și cartofii, se curăță și se tai mărunt. Se curăță cățeii de usturoi, se mărunțesc și se pun într-o cratiță mare cu legumele, apa și laptele.
  1. Adăugați sare, curry dulce și supa instant la celelalte ingrediente din oală, se fierbe până ce legumele devin moi.
  1. După fierbere se mixează cu blender-ul, astfel încât la final să avem o cremă fină. Adăugăm untul, asezonați după gust cu condimente dacă trebuie și presărăm cu arpagic.

Produse recomandate:

158,33 Lei/1000g

incl. 9% TVA, plus livrare

Curry dulce

15,50 Lei
31,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare