Rețetă pentru
Supă cremă de dovleac Hokkaido
O supă delicioasă pe placul tuturor!
Ingrediente
- 1 buc. dovleac Hokkaido
- 2 buc. morcovi
- 4 buc. cartofi
- 2 căței de usturoi
- 1 l apă
- 1/2 l lapte
- Sare fină Ayurverdic
- 2 linguri supă de legume Hildegard instant
- 1 lingură Curry dulce
- 1 lingură arpagic
Preparare
- Se spală dovleacul, nu se curăță de coajă, se taie în două. Se elimină semințele și se taie mărunt. De asemenea, se spală morcovii și cartofii, se curăță și se tai mărunt. Se curăță cățeii de usturoi, se mărunțesc și se pun într-o cratiță mare cu legumele, apa și laptele.
- Adăugați sare, curry dulce și supa instant la celelalte ingrediente din oală, se fierbe până ce legumele devin moi.
- După fierbere se mixează cu blender-ul, astfel încât la final să avem o cremă fină. Adăugăm untul, asezonați după gust cu condimente dacă trebuie și presărăm cu arpagic.