Supă de Căpșuni și Pepene verde cu Voie Bună
Rețetă pentru

Supă de Căpșuni și Pepene verde cu Voie Bună

cu găluște din Mousse de busuioc
  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fără lactoză
Pentru 4 persoane
cca. 90 min.

Ingrediente

Preparare

  1. Pentru supă: Curățați căpșunii și tăiați în 2, ia pepenele în cuburi. Cu ajutorulunui blender amestecați bine compoziția. Adăugați cardamomul, vanilia și apa minerală, mai amestecați odată. Pînă la servire lăsați în frigider.
  1. Pentru Mousse de busuioc: Frișca vegetală o fierbem cu agar-agar (gelifiant) 2 minute, după care lăsăm să se răcească. Amestecăm iaurtul din laptele de cocos cu zahăr și busuioc, potrivim cu zeamă de lămâie. Cu ajutorul unui blender amestecați compoziția agar-agar cu iaurtul condimentat. Lăsați la frigider cel puțin o oră (sau mai bine peste noapte). Cu ajutorul unei lingurițe formați găluște și adăgați în supă. Presărați cu Voie Bună - flori și mirodenii și coaja de lămâie rasă.

Produse recomandate:

Busuioc

10,00 Lei
66,67 Lei/100g

incl. 5% TVA, plus livrare

Vanilie macinata

64,00 Lei
640,00 Lei/100g

incl. 5% TVA, plus livrare

66,00 Lei/100g

incl. 5% TVA, plus livrare