Rețetă pentru
Turn de vinete cu tofu și ciuperci
Noi vă dorim poftă bună!
Ingrediente
- 1 buc. vânătă
- ulei pentru prăjit
- Sare 12 verdețuri
- 2 buc. ceapă verde
- 1 buc. ardei gras roșu
- 200 g ciuperci
- 3 linguri de ulei de măsline
- 200 g de tofu afumat
- Sărutul Soarelui - Flori și Mirodenii
Preparare
- Vânăta se taie în 12 felii de cca. 3 mm grosime și se presară cu sare 12 Verdețuri SONNENTOR. Se prăjesc în ulei încins - după care se scurg pe prosop de bucătărie hârtie. Se taie ceapa rondele, iar ardeiul și ciupercile cuburi. Legumele se călesc în uleiul de măsline.
- Se taie tofu în cubulețe, se adaugă la legume și se condimentează cu amestecul de flori și mirodenii Sărutul Soarelui. Se amestecă bine!
- Se așează pe farfurie o felie de vânătă, adaugăm peste ea 2 linguri de amestec tofu cu legume. Repetăm acești pași pînă obținem un turn cu 3 felii de vinete de persoană. Se servește imediat după preparare!