Turn de vinete cu tofu și ciuperci
Rețetă pentru

Turn de vinete cu tofu și ciuperci

Noi vă dorim poftă bună!
  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fără gluten
  • Fără lactoză
Pentru 4 persoane
cca. 30 min.

Ingrediente

Preparare

  1. Vânăta se taie în 12 felii de cca. 3 mm grosime și se presară cu sare 12 Verdețuri SONNENTOR. Se prăjesc în ulei încins - după care se scurg pe prosop de bucătărie hârtie. Se taie ceapa rondele, iar ardeiul și ciupercile cuburi. Legumele se călesc în uleiul de măsline.
  1. Se taie tofu în cubulețe, se adaugă la legume și se condimentează cu amestecul de flori și mirodenii Sărutul Soarelui. Se amestecă bine!
  1. Se așează pe farfurie o felie de vânătă, adaugăm peste ea 2 linguri de amestec tofu cu legume. Repetăm acești pași pînă obținem un turn cu 3 felii de vinete de persoană. Se servește imediat după preparare!

Produse recomandate

Sare 12 Verdeturi

12,00 Lei
100,00 Lei/1000g

incl. 9% TVA, plus livrare