Ceapă murată cu hibiscus
Rețetă pentru

Ceapă murată cu hibiscus

Combinația cepei intense și dulceața hibiscus-ului este un adevărat deliciu
  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fără gluten
  • Fără lactoză
Pentru 4 persoane
30 minute

Ingrediente

Preparare

  1. Se prepară ceaiul de hibiscus și se lasă la infuzat 10-15 minute.
  1. Cepele vin tăiate în jumătate, se feliază și se pun într-un borcan etanșabil.
  1. Se fierbe infuzia de hibiscus împreună cu celelalte ingrediente într-un vas.
  1. Se toarnă amestecul fierbinte peste cepele din borcan și se închide ermetic.
  1. Ceapa murată cu hibiscus este gata și poate fi savurate după doar 2-3 zile.

Produse recomandate:

Foi de Dafin

13,00 Lei
130,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

57,00 Lei/1000g

incl. 9% TVA, plus livrare

Hibiscus

20,00 Lei
25,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare