Rețetă pentru
Chutney de Rubarbă și Coriandru
DULCE, ACRIȘOR, FRUCTOS, PICANT
Ingrediente
- 2 tije de rubarbă (revent)
- 1 ceapă
- 2 căței de usturoi
- 1 lingură de semințe de Coriandru
- 1 buc. ghimbir (2cm)
- 1 vârf de cuțit de Chili
- 2 linguri de zahăr
- 4 linguri de oțet
- un praf de sare fină Ayurverdic
- 1 vârf de cuțit de piper alb
Preparare
- Tăiem rubarbra în bucăți mici, ceapa cubulețe, mărunțin usturoiul, se rade ghimbirul și împreună cu mirodeniile, zahărul și oțetul le punem intr-o oală.
- Lăsăm la fiert cca. 30 minute la foc mic.
- Condimentăm cu sare, piper și chili, dacă mai trebuie, și turnăm încă fierbinte în borcan.