Tiramisu vegan cu Înlocuitor de Cafea - Nechezol
Rețetă pentru

Tiramisu vegan cu Înlocuitor de Cafea - Nechezol

Desertul popular făcut într-un mod inedit cu noul nostru Înlocuitor de Cafea
  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fără lactoză
Pentru 4 persoane

Ingrediente

Preparare

  1. Pregătiți niște Biscuiți vegani . Preparați o cafea din Înlocuitor Cafea - Rădăcină De Păpădie Prăjită - Nechezol.
  1. Puneți partea solidă a laptelui de cocos bine răcit într-un castron și bateți cu un mixer manual pentru aproximativ 5 minute. Rezultatul ar trebui să fie o cremă fermă. Între timp, adăugați încet zahărul în laptele de cocos. Apoi adăugați tofu mătăsos și amestecați din nou.
  1. Scufundați biscuiții în cafeaua rece din rădăcină de păpădie și puneți-o într-o matriță. Acoperiți baza cu biscuiții și apoi întindeți deasupra jumătate din cremă. Adăugați încă un strat de biscuiți și, în final, crema din nou.
  1. Răciți tiramisu-ul finit în frigider și presărați cacao înainte de servire.

Produse recomandate

Vanilie macinata

61,00 Lei
610,00 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare

131,67 Lei/1000g

incl. 19% TVA, plus livrare

60,67 Lei/100g

incl. 9% TVA, plus livrare