Rețetă pentru
Tiramisu vegan cu Înlocuitor de Cafea - Nechezol
Desertul popular făcut într-un mod inedit cu noul nostru Înlocuitor de Cafea
Ingrediente
- 1 cutie de lapte de cocos bine răcit
- 400 g Tofu mătăsos (moale)
- 250 ml Înlocuitor Cafea - Rădăcină De Păpădie Prăjită - Nechezol
- niște Instant Ciocolată Caldă - SchlauKakao
- 70-80 g zahăr
- PENTRU BISCUIȚII VEGANI:
- 250 g făină integrală de grâu
- 5 linguri amidon de porumb
- 1 pachet de praf de copt
- 120 g zahăr
- 1 linguriță de Vanilie măcinată
- 2-3 picături de esență de portocale
- 200 ml apă minerală
- 90 ml ulei vegetal
Preparare
- Pregătiți niște Biscuiți vegani . Preparați o cafea din Înlocuitor Cafea - Rădăcină De Păpădie Prăjită - Nechezol.
- Puneți partea solidă a laptelui de cocos bine răcit într-un castron și bateți cu un mixer manual pentru aproximativ 5 minute. Rezultatul ar trebui să fie o cremă fermă. Între timp, adăugați încet zahărul în laptele de cocos. Apoi adăugați tofu mătăsos și amestecați din nou.
- Scufundați biscuiții în cafeaua rece din rădăcină de păpădie și puneți-o într-o matriță. Acoperiți baza cu biscuiții și apoi întindeți deasupra jumătate din cremă. Adăugați încă un strat de biscuiți și, în final, crema din nou.
- Răciți tiramisu-ul finit în frigider și presărați cacao înainte de servire.